tisdag 14 juli 2009

Tisdag











Idag har både jag och Rickard vart hemma.. Har vart en lång natt med en liten skrutt som inte alls ville sova. Både mardrömmar och tänder som spökar..
Stackars lille.. Så dagen idag har mest vart slö, haha.. Men lille har lika mycket duracell energi som vanligt, bara mamma o pappa som vart som urvridna trasor ;)
På kvällen kom g-farmor o g-farfar på fika. Lille fick roliga brum-brum saker =) Han blev jätteglad! Dock fattade han inte riktigt att ankan var till för att sitta på, utan ville mest stå på den.. Inte så bra, för den var det fart i.. Ibland är det tur när mamma är nära, haha..
Lilla familjen fick ett kort på posten häromdagen, en sommarhälsning från Liam, underbar bild, den hänger i vårt kök nu och är så fin!
Imorgon kommer MM till oss. Direkt på morgonen, så det blir lite frukostkalas med goda frallor. Det ska färgas hår (på MM o helst inte Noel) Men lilleman kanske passar i kastanjefärg, vem vet? ;) Sen ska MM vara kvar hos lille, för jag börjar jobba 14.00. Så då blir det mormorkel o säkert en massa bus innan pappa kommer hem =)
Nej, nu ska jag ta o göra ett litet ryck innan det är dags för sängen...
Ha det toppen!

Inga kommentarer: