lördag 20 mars 2010

Filmkväll


Nu är vi back on track med våra filmer igen, haha.. Köpte givetvis New Moon idag när jag va på ICA. Längtar tills lilleman sover så jag kan få slänga på rullen =)
Solning blev det ingen idag.. Imorrn kanse? Säkert inte, bara för att jag vill.
Inte en käft som ville ut o gå med mig heller.. Inser att jag nog får dra på mig skorna o vandra lite med mig själv.. En liten sväng iallafall, innan filmen..
Har lyckats städa lite här idag.. Om jag blir rik (vilket jag aldrig kommer o bli..) så ska jag anställa en städerska.. Eller nej, kanske inte.. då skulle jag gå o städa innan, haha..
Känns bara så meningslöst o städa o fejja när jag vet att det kommer se ut som fan här när hantverkarna börjar med badrummet på måndag. Tar allt en gång innan iallafall, bara för att det ingår i min diagnos ;P
Rickard har lyckats döda en av lamporna till badrummet, ska bli såå kul att åka till IKEA för att köpa en futtig lampa.. Eller jo, kan ju köpa inredning till garderoben också.. Mmm.. bra lösning Hanna.
Noel sov världens längsta middagslur idag, det gick inte o väcka honom. När jag tillslut tyckte att det fick va bra med sovandet.. Ja, då kollar han på mig o Rickard o säger..-Behöver sova mera, jag blir ledsen! Haha.. han är så häftig! Fattar inte riktigt hur han hinner andas bara så mycket som han pratar =)
Nepp, skorna på Lindblom!!!!
Bjuder på en bild på den mördade lampan, mest bara för att jag tycker så synd om mig själv.. haha

Inga kommentarer: