lördag 11 september 2010

Nu ska ni få veta..



Fick lite smått panik över hela min planlägning igår, då det blev väldigt sent för mannen på jobbet.. När han väl kom hem slängde jag in honom i duschen =)
Sen direkt in i bilen.. o raka vägen till lyxkrogen Frasses (vem förtjänar sån lyx egentligen liksom?? haha)
Precis så härlig som han är, så trodde han givetvis att detta va överaskningen..
Men nej då, jag hade ju faktiskt bokat bio till oss!
Så med en varsin stor popcorn (ja, jag glömde att det inte får plats så mycket i min mage längre..), en stor läsk o jag med en extra djungelvrål, kröp vi ner i de mjuka biofåtöljerna..
Jag är ju en sådan människa så jag vill ju öppna alla påsar o sånt innan filmen börjar, då jag tycker folk som prasslar loss är skitstöriga.. Jag kämpade med min lilla djungelvrålspåse.. Rickard småskrattade lite.. Tills jag rycker till o det sprutar små salta apor över halva biosalongen, då vek han sig av skratt. Hela magen va vit av salt o jag hade en liten tår i ögat för de förlorade aporna som gick till spillo..
Vi såg SALT, måste faktiskt säga att jag är helt tillfreds med filmen, tog lite oväntade spins, men det gjorde den bara bättre =)
Halv elva när filmen va slut (såå långt över min smärtgräns) fick Rickard va så snäll o sätta sig bakom ratten. Jag höjde upp volymen på max o drog en hel massa godingar för Rickard, som nog tyckte att jag va allmänt störd, o påpekade att jag nog verkligen behövde sova..
Natten har vart som de senaste.. Halvbra sömn, med underbara avbrott av kisspauser.. En hel natts sömn hade ju vart guld!
Nu ska vi strax köra o hämta lille älsklingen - känner mig helt naken..
Sen kommer Linda med sin lilla fina familj. Lite lunchmys o snack gissar jag på =)
Därefter blir det kalas för min fina mamma, hon kommer svimma av lycka över min superpresent ;)
Nee.. nu blir det duschen för min del, gubben han har slängt igång dammsugaren hör jag..

Höres later!

Inga kommentarer: